Vågå Hotel

Vågå Hotel

Foto-hotellet Vågå Hotel ligger en 2-minutters gange fra Vågåmo sentrum. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi samt rom med flatskjerm-TV og eget bad.
Juni Dahr i Hamsunstugu

Knut Hamsun-laget i Lom

I følge Knut Hamsun selv og familien hans, ble han født i Lom 4. august 1859. Han bodde sine første barneår i huset som nå heter Hamsunstugu.
Istunnel i Mimisbrunnr

Mímisbrunnr

Bli med 60 meter inn i isen - 6000 år tilbake i tid. Ta med hele familien inn i isen og opplev fortida på nært hold i Mimisbrunnr.
Aktiv i Lom

Aktiv i Lom

Aktiv i Lom tilbyr aktiviteter flere steder i Lom og Bøverdalen.
vinter

Vi har snøen!

Snøen har kommet til Nasjonalparkriket! 26. november åpnet Bjorli Skisenter, med gode forhold. Slik ser det ut på Bjorli akkurat nå (klikk for større bilde): Du kan også gå på langrennsski i...
Lom fra Læshøe

Lom kommune

Destinasjonen Lom er innfallsporten til Jotunheimen og Breheimen. Lom ligger midt mellom fire nasjonale turistveier og er et naturlig stoppested.
Norsk Fjellmuseum

Norsk Fjellmuseum

Samspillet mellom mennesker og fjell er hovedtemaet på Norsk Fjellmuseum. Utstillingene på fjellmuseet viser menneskers bruk av fjellet fra istiden og fremover.
Velkommen til Gjendebu

Gjendebu Turisthytte DNT

Gjendebu ligger flott til i den innerste enden av Gjendevatnet, midt i hjertet av Jotunheimen. Gjendebu er DNTs eldste turishytte og ble bygd i 1871. Siden har hytten blitt utvidet og ombygd mange ganger, og i dag har den 119 senger og relativt moderne fasiliteter.
Høvringen er en fantastisk langrennsdestinasjon

Fra fjellstue til fjellstue

Gå fra fjellstue til fjellstue på Høvringen i vinter.
Tre overnattinger for hele familien fra kr 5460.